Hvad måler Corona antistoftesten?

Testen måler antistoffer (IgM/IgG), dannet af Coronavirus i kroppen. Vores immunforsvarsceller producerer antistoffer, når virus bekæmpes. Derfor er de sikre indikatorer på smitte. Testen viser, om du har haft coronavirus – dvs om du tidligere har været smittet.

Testen giver positivt resultat 3-7 dage efter, du er smittet. Det betyder, at også raske vil vide, om de har haft sygdommen. Endelig raskmelding gives af læge eller sundheds myndigheder, før man frikendes som smittebærer.

Hvordan måler man?

Testen er enkel:  Et prik i fingeren, en pipette til at opsamle lidt blod og testudstyr til at give svar. Efter blot 15 minutter har du et svar. Sikkerheden for korrekt testresultat er over 90%.

Produktet er beregnet til professionelt brug. Det kræver derfor at det er en person med en sundhedsfaglig uddannelse, der foretager testen.

Det er IKKE en selvtest/”hjemmetest”.

Corona antistoftest – Køb dem online her

Vi forhandler sikre og præcise Corona antistoftests til sundhedsfaglige erhverv, som har behov for at kunne teste patienter eller medarbejdere for antistoffer. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Køb antistoftesten her.