MediGroup

Rendebækgård MediGroup domicil

Rendebækgård MediGroup domicil

Med næsten 30 års erfaring er MediGroup en af markedets etablerede leverandører af diagnostiske test og patientnære analyse apparater til hospitaler, lægevagter, akutmodtageafdelinger, Regionerne og de praktiserende læger.

Vi har siden begyndelsen af dette årtusinde leveret til det svenske marked. Vi har vundet adskillige udbud (upphandlingar). Vi har erfaring i at undervise sundhedspersonale i vores produkter – det har vi gjort i Stockholm på Karolinska sjukhuset og i Region Skåne.

Vi har et velfungerende ordre- og leverings-system, hvor vi håndterer mere end en million test om året! Vores varelager er beliggende i Brøndby og i Skælskør. Et dedikeret team sørger for hurtig og sikker ekspedition af ordrer.

Vi har ligeledes en produktportefølje til de private forbrugere. De sælges fra landets apoteker og Matas forretninger. Vi har solgt langt over 2.5 millioner graviditetstest siden begyndelsen af 90erne.

MediGroup holder til på Rendebækgård i den gamle del af Birkerød. Her er vores salg og rådgivning samlet, og det er herfra vi servicerer vores kunder.